--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky 1
|
TV: Pražský koncert na Ukrajinské TV | | 24.04. 2005 10:40 |

Poznáváte se někdo? :-)

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.
To se mi snad zdá??? Já tam asi na jedný fotce jsem!!! :D
No nekecám!!! Já tam fakt jsem!!! Na obrázku číslo devět! :D
No vidis a to ja vybral namatkou jen par ukazek :-) Nahral a vystavil bych to cele kdyby to Ukrajinci racili nekdy opakovat, ten porad se zrejme jmenoval "Show-Biz".
jezisi, zrovna musim mit tu nejvetsi a nejhorsi fotku :-))))))))))) cislo 4 :-(
:)
ad 17: Ja jsem tam za tebou teda taky paradne!:)
To andilek-filipek :o))
Ten malilinkej kousek bile mikiny vlevo jsem ja :o))
to andilek-filipek: nejsi náhodou z Brna, jseš mi nějak povědomej. A nebo mám asi haluz. :-)
Jo ja tam taky sem obrazek 14 a zrovna takova akcni fotka(-:
Já tam jsem taky!!!!!!!!! Na obrázku č. 8 tam sedíme s Honzou Srostlíkem!!!!! Já jsem ten v modrých riflích, bílým triku a modročerné adidas mikině vlevo!
Ceska televize nesmela natacet a Ukrajinci ano? Neuveritelny. Ale aspon neco :-)
To Monika - poznal jsem te,jasná...
to Ptr: tak ten ručník byl kousek od nás...
...som tiež, hneď vľavo od dievčiny s červeným vrchom v popredí na 8. (čierno-modrá kombinácia).
Monika: ja vim, si Te pamatuju neee :-)
Meg: ja sem se v Brne narodil a nekdy tam bejvam u babicky :-DD tak je to mozny :-) jsi z Bystrce? :-)
to andilek-filipek: No já bydlím na Vinohradech, ale je možný, že jsem tě někdy viděla třeba ve městě :-)
Ja v Reckovicich :o)
to Monika: to je drsný, neměla jsem tucha, že je tu tolik Brňáků
Muzes si tady na foru zjistit, kdo je odkud :o)
to monika: to by nebyl špatnej nápad. Ale neumím a ani nevím, jestli to jde, abych založila nějakej novej odkázek. Sem se mi to motat nechce.
díky moc, pokusím se o to. :-)
Filip tam stal tak sikovne, ze tam nejsem videt - k memu stesti :-)))

Aaa, dalsi kousek me vylezl :o))
Ja si myslim, ze tam taky nekde pujdu videt. Pobihal sem tam kolem a premyslel, jak se tam dostat s tou kamerou :-)
Teda to je priserna fotka z blbyho uhlu (dvojka), vypadam, jako kdybych mel hlavu jak vajicko. Jo a ten za mnou je roberto :-) Ctyrka je jeden sberatel Queen, myslim ze z Holandska, ale nevim to jiste. Zbytek neznam. I kdyz jednicka je taky nekdo z fora, ne?
Číslo 1 je rozhovor s našimi Slovenskými bratry (nevím, zda jsou z fora).
Hura jsem slavnýýýý
Prispevek cislo 41 (obrazek #5) - kdo je ten manik vpravo s tou videokamerou? :-)
Při prvním pohlednu na něj mě napadlo, že nebude Čech :o). Bylo tam hafo Poláků. Některý si byli schopný říct dokonce o podpis řidiče kamionu. :o)
Je to Polak- ma to na bunde :D :D :D Jako docela magor- magor optimista :o)
Jo, přesně tu vlaječku jsem myslel. Těžko říct, zda nakonec aparát dostal dovnitř nebo ne.
stránky 1