--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky [1] [2] [3] [4] [5] [6] 7 [8] [9]
|
Sweety: Ty nejkrasnejsi fotky!!! | | 26.03. 2005 15:02 |
Dneska jsem narazila na uplne uzasnou stranku. Velmi pekna, ne - velmi, velmi krasna grafika a spousta zajimavych fotek... Uzasne!!!!!
www.deheisterkampjes.nlByli spolu od roku 1968.:-)Brianovi bylo 21 a Chrissie možná nebylo ani 20...
602. | Zuzzi |
| 28.01. 2007 15:32 |
A do kdy?
Vypadáš, jako by ti to bylo opravdu líto...
600 Ale žádný konkrétní důkazy na Briana snad nejsou. Můžeme si to jen myslet, protože u hudebníků to tak chodí..
602 do roku 88/89..
603. Brian sam rikal, ze na turne delali veci, na ktere rozhodne pysny neni a tipnul bych si, ze piti alkoholu zrovna nemyslel.
600: Co? Brian a grupac?? Tomu se mne nechce verit :o/
Když to takhle čtu,tak se divím,že blbě skončil akorát Freddie.
605. O grupaci tady nikdo nemluvi :-) Na to vypada Brian prilis stydlive.
607. Tak na jake veci neni pysny?Ze se sfetoval?To mu odpoustim,ja bych si uzival taky.
608. Ne, mluvime o sexu s groupies, coz ovsem neznamena grupac :-)
610. | Janek |
| 29.01. 2007 16:13 |
609: Groupies jsou takový ty "poblázněný" fanynky, ne?
610. Jj, skalni fanynky, jejichz cilem je dostat se co nejbliz ke skupine i za cenu ojeti veskereho personalu. Myslim, ze spouste groupies ani tak nejde o tu hudbu jako o ten pocit, ze spala s rockovym idolem.
612. | Zuzzi |
| 29.01. 2007 18:49 |
611: a celým jeho personálem... By mě zajímalo, jak to dámy řešily, když otěhotněly!?
612. Asi to neresily, protoze na testy otcovstvi by muselo jit tak 60 lidi...

Nejdřív přijde groupie a pak je z toho grupáč :-)
614: pěěěkněěě na ňu čumí :D :D
616. | Akáda |
| 29.01. 2007 22:30 |
614. Mirku Mirku....kde jsi sebral tu fotku???
617. | Zuzzi |
| 29.01. 2007 23:11 |
614: Freddie vypadá dost znuděně. Copak se mu na ní asi nelíbilo?
617. To ti reknu naprosto presne. Prsa a jeden chybejici organ.
618: LOL :D trefa! :D
620. | Zuzzi |
| 30.01. 2007 14:36 |
618: Taky si říkám :-DD
To je skvělý, jak na ni koukaj :)
622. | Janek |
| 30.01. 2007 17:32 |
614 + 618: :D :D :D husty!
621: Jojo brian tak skvěle zamilovaně a roger dobře nadrženě:-)

Mě se libi Queen na tehle fotce... podle mě je nádherna...

A tahle se mi taky hodně libi... nevim z kterého koncertu je ale určitě mi to tady někdo napiše...:-)
626. | Janek |
| 05.04. 2007 10:02 |
624: mně se taky moc líbí :-) Brian je ale nějakej zarostlej :-)
625: škoda že není zrovna v dobré kvalitě... určitě to je z Magic Tour
626: no kvalitan 625. nic moc ale mi se ta fotka strašně libi... je taková bezstarostná a hrozně štastna...:-)

dodatek k 614: Dukaz, ze i Freddie mohl neco obdivovat na zenach, zde napriklad sperky:)

dodatek k 614: Roger: "...fakt nekecam, je takhle dlouhej..."
Freddie: "...vcera jsem te videl na wecku...pekne kecas, darling..."
(Blondynka se uz protahuje, aby vecer nebyla jako drevo :-)
630. | Zuzzi |
| 14.04. 2007 22:15 |
A to je nějaká konkrétní slečna, nebo prostě jenom slečna?
To bude nejaka herecka.
632. | Janek |
| 15.04. 2007 10:37 |
631: Nebo masérka...
633. | Milan |
| 03.06. 2007 15:32 |
tak toto sú velice cené fotečky
Aj tak si myslím, že tie najkrajšie fotky sú tuná ... a ako po vyše roku zisťujem, stále pribúdajú nové a nové ... ináč veľmi poučná stránka všeobecne - viď iné persóny a grupáče (jediná chybička krásy je tá nepresnosť v datovaní (nie len u Queen) a že zadara aj po zoomingu len s tým ochranným "logom" v strede, ale to mi pri tej kráse neva ...)
www.musicpictures.com
Smazal MICHELLE TAYLOR
636. | lucy |
| 06.04. 2008 21:20 |
Smazal lucy
637. | lucy |
| 06.04. 2008 21:21 |
Smazal lucy
Trošku odbočím od Queen, ale mě se libí moc tato fotečka.
Příspěvek naposledy editován 08.12. 2015 21:49
638: JJ, souhlas
628: Ta vypadá jak Barbara Valentin zamlada. :-)

Tohle je fakt síla!!!!! :-DDDDD
641.: Co to broboha je??? :-D
624: jj Paul se tam tváří jako kdyby vyhrál :)
ta moje fotečka je hezčí
Q+PR čakaju zavreti na toalete na uvedenie v Al Murrays show
uk.youtube.com
A hned by měli obal pro nový CD.:D
645:aspoň by tam nebyl nějakej vesmír :)
647: tak ten poslední je docela drsnej
647: Vypadá jako Paul Teutul z Orange County Choppers :-)
V jednom díle měl dokonce Paul triko PR
651:Paul aspoň tady vypadá normálně narozdíl od toho druhýho
651: Taky na ně koukáš, nebo jsi to našel jen náhodou? :-)

Moje aktuálne najkrásnejšie fotky, no nie sú až tak kvalitné, bo zdroj je na počudovanie nič moc (a to je oficiálny), budú tomu už dva roky ....
.... pre tých čo si to nekúpia (nestiahnu ak je kde) ....

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

... zas som si po čase zašantil s myšou. No Bri + Rog nevideli toľko ľudí pokope od 9. augusta 1986...
Sakra, úplně mi uniklo, že jim vyšlo DVD...
To mi teda uniklo taky. To je 17.06.2006 FF live in Hyde Park?
"Lidi nedělejte se blbejma ...." som si myslel, že fachmani tuná to majú už dáky rok pekne vypálené na dvd... šak jak bonusové dvd toto je v Anglii (vraj len tam) na trhu s tým akusťáckým dvd Skin And Bones titulom už vyše roka ...
Ako som to tu už pred pár piatkami avizoval, Japonci ten bonusový disk vydali minulý mesiac sólovo a keďže som sa chcel tomu akustickému dvd vyhnúť, bol som tomuto počinu BMG Japan potešený, ale .....
Ale ako platonický fanda Foo musím s rozpakmi konštatovať, že po oficiálne dostupných (audio/video) koncertoch Foo, pre mňa jednej z najlepších live kapiel za posledných 10 rokov, t. j. po živákoch z Toronta, Reykjaviku (Everywhere But Home DVD) a Los Angeles (Skin And Bones DVD) ... je toto po hudobnej stránke najslabší výkon kapely ... hoci pred najväčším (vôbec) publikom. Na druhej strane, toto je ten príklad, ako, ak to vyjde, môže publikum urobiť koncert. Znie to neuveriteľne, ale v ten deň tá 85 tisícová masa tvorila plnohodnotný vokálny part hudby, taký spevokol nemávali ani Queen, o to zvláštnejšie, že Foo nie je "štadiónovou" kapelou (aspoň doposiaľ). A pri rozporuplných hlasových schopnostiach Grohla to bola podpora k nezaplateniu... K celkovému vyzneniu ako mínus radím nič moc obraz (NTSC) a občas divný mix zvuku s dominanciou bicích a takmer "utopených" gitár ... no a ani časomiera disku nie je terno - po 1 hodine je hlavný koncert vo finále a len vďaka prídavkom sa to natiahne ešte o 18 minút ... Srandovná je imitácia vokálneho tréningu Freddieho á-la Live Aid v podani Taylora Hawkinsa pred WWRY... pre mňa najväčšia hudobná bomba príde pri Shake Your Blood s hosťujúcim Lemmym Kilmisterom.
Vcelku ako bonusový disk O.K., ako samostatný titul, no možno áno, možno nie ....
A ešte dodám, že Brian s Rogerom boli publikom prijatí veľkolepo a napriek super výkonu publika dovtedy, akoby ešte viac ich príchodom ožilo..., až mi je divné, že rok predtým ho bolo na tom mieste o pár desiatok tisíc menej ...
674. Na takových guest appearances si právě všimni, že tam B+R pořád mají kultovní status, byť třeba na koncert jim nejde tolik lidí jako za časů s Freddiem. Viz třeba McFly ve Wembley, když se tam při DSMN objevil Brian. V publiku vesměs patnáctileté holčičky a přesto přivítaly Briana naprosto triumfálně a ještě o tom další rok mluvily na fórech a youtube.
... že by inšpirácia pre pretitulovanie The Cosmos Rocks turné na - Paul Rodgers Tour with guests R.T. + B.M. ?
676: Trefne *JOKINGLY*
676+677: Je to smutné, ale je to tak...
Slováci pozor na žilinský Doorz, chlapci sú úplne mimo, vraj ....
"DVD, FOO FIGHTERS(AC:2) - LIVE IN HYDE PARK (ltd.release) 26.3.2008 , 1649,00" .... mňa balíček s týmto titulom + iné DVD+CD(Amos) + CD(Queen) vrátane prepravy vyšiel z hmv.jp na 1750,- Sk.
na Doorz su mimo uz dlhodobo,sa divim že este funguju pri takych pálkach
Pravda je, že ten zvuk je místy fakt ubohý...
Musím, no musím, lebo som to pos..l .. v tej 673. ... Bude to znieť akoby to písal iný človek, ale až teraz, takmer po mesiaci, som si tých Foo Fighters z Hyde Parku vychutnal na plné gule (zvukové) a prvý krát na plný 5.1 kanál ... a späť - nič čo som o zvuku neplatí, v stereu divnozvuk (občas), ale takto na multikanál, gitary režú sprava-zľava, Taylor búcha človeku rovno po kotrbe ... a to publikum ... nádhera, nádhera ... a keď Brianov Red Special začne We Will Rock You .. husia koža ako sviňa pred porážkou ... taký silný dojem z Tie Your Mother som nemal ani na jednom z DVD Return/Super Live ... - tri gitary na pódiu robia svoje a Red Special tomu nádherne kraľuje ... Strhujúcich 78 minút ... má to výjsť aj v Európe ... neváhajte ... nulové bonusy, ale super-atmosferická jazda .... = 4,5 hviezdy (pol dolu za obraz) ...
Příspěvek naposledy editován 04.05. 2008 19:09

me se libi tady tato fotka

a jeste tady tato
Příspěvek naposledy editován 08.05. 2008 09:55

1 moc pěkná fotka z Brianový autogramiády v Los Angeles 6.5.2008
685. Pulka podepsanych Bangu ze zminene autogramiady uz je na ebay. Moc nechapu smysl autogramiad, ktere okupuji akorat prekupnici.
686 To víš, je to pro ně jednodušší než kdyby na skupinu čekali někde u jejich hotelu s nejistým výsledkem. Je to hnus, ale pořád se ještě mezi návštěvníky autogramiád opravdový fanoušci najdou.
Smazal Viktorr88
Příspěvek naposledy editován 27.06. 2008 18:59
689. | Luko |
| 10.08. 2008 16:19 |

...no tak táto fotka nemá chybu :)
690. | Akáda |
| 07.02. 2009 21:11 |

Brian a Freddie opět na scéně. :-)
Příspěvek naposledy editován 07.02. 2009 21:13
689: Az ted mne doslo, jak je muj byvalej kamarad podobnej na Johna. Jen on ma cerny vlasy a modry oci, jinak vlasy, zuby a oba jsou zvlastni :oDD
Parada. Idealny material pre obaly koncertnych nahravok

Toto je stará stránka, ale musím povedať, že prehladnosťou, rýchlym nabehnutím na konkrétny deň a - a o tom chcem najmä - aktualizovanými fotkami - moje oko vlhne nadšením pri pohľade na ne - tými úžasnými, atmosféru toho okamihu pekne ilustrujúcimi, no jednoducho paráda ....
queenlive.ca .... pár z tých kubíkov nádhery si tu dovolím ukradnúť ...

... a ešte jeden, je tam toho na vagóny len treba klikať, najmä tie z US-pódií sú fanta ...
695: Tahle fotka me docela dostala, kvalitou totiz odpovida soucasnym moznostem fotaku v mobilech (pri tomto osvetleni), tak mi to prislo jak z lonskeho turne, ale kdyz se clovek zadiva na podium, co je tam pripravene...

Zábery tohoto typu sú pre mňa neoceniteľné ...a že ich tam "pár" je ....
Příspěvek naposledy editován 05.11. 2009 12:14

...a ešte éra pre mňa najzaujímavejších Rogerových bicích ...

...
Jednoducho, nádherné veci sú tam ...
stránky [
1] [
2] [
3] [
4] [
5] [
6] 7 [
8] [
9]