--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky 1 [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]
|
Sweety: Ty nejkrasnejsi fotky!!! | | 26.03. 2005 15:02 |
Dneska jsem narazila na uplne uzasnou stranku. Velmi pekna, ne - velmi, velmi krasna grafika a spousta zajimavych fotek... Uzasne!!!!!
www.deheisterkampjes.nl
Treba tahle je velmi zajimava...:o)

A dalsi:oD

Tady vypada Roger... K nakousnuti!!! Jako Brian:o)

Hard life...

A Brian...

Ham!

Neco od Micka Rocka...

Roger...

Je to vůbec Bri?:oD
Hmm, tak ta fotka 3 je opravdu moc krásná! Možná nejhezčí společné foto, co jsem viděl. No a to prvni... :-D
Ano, na te prvni jsem si poprve vsimla, ze Roger ma opravdu svaly:oD
tak jestli tomuhle rikas svaly, ja jsem rambo :D
Tak sem hoď foto, Rambo:o) Nemusim zde mit exhibici jenom ja a Liz. I kdyz diky Bohu za havarii serveru:oD
Nahodou, porad ma vetsi svaly nez to tintitko za nim.:oD
to Sweety: Doufam, ze jsi zaregistrovala, ze jsem se ted do Rogera nijak nenavazela.:o)
Freddie má na tý první fotce takový zvláštní pohled. Vůbec celý tam vypadá jak akční hrdina v Doomu, kterýmu jen pomalinku ochabuje kondice a pohasíná zrak :-)
mozna to od prislusnika muzskeho pohlavi bude znit divne, ale Freddie je tam k sezrani :o)) hehe
Fotku sem nehodim :o) Ja mam nepublikovatelne fotky, protoze mam jen nenormalni fotky :o)
No, ale asi z tech bicich aspon nejake svaly mel, nicmene :o)))

tady uz ho zase sezral aids
Ty jo, tuhle fotku ani neznam...
To Shrink: Broucku, Ty prekvapujes;oD
Sweety: Ze ano?;o)
roberto: Tuhle fotku jsi sem davat nemusel. Topic se jmenuje Nejkrasnejsi fotky, ne Nejdepresivnejsi fotky.

Ja vim,ale to bohuzel taky patri ke Queen
22. | Soňa |
| 29.03. 2005 11:58 |

Tahle fotka je úžasná...
to je, tady vypadá Freddie hrozně mile, ještě to byl mladý kluk...asi rok 74?
Kdybych neznal, snad bych ani neuvěřil že na obr.17 a 22 je ten samý člověk:-( Ach jo, fotky s nemocným Freddiem nenávidím. Špenát, teroristy a tyhle fotky...
Ja spenat miluji
mnam spenat :o)
Akorat by me zajimalo, proc na kazde fotce ma Freddie to modre kvadro. mel h ona svych narozeninach (nebo co to bylo), pred tim na predavani cen (tez uz nevim, co to bylo za casak ci TV- ach ta pamet :o)...
Predavani cen British Awards 1990.
jo, to je vonco- zadnej casak :D Kdybych nebyl linej se podivat do knizky :o)
29. | Works |
| 29.03. 2005 20:07 |
To je preci fuk kolikrat to mel na sobe nemyslis? :)
Noooo- mne by to zajimalo... Clovek jako on by si mohl dovolit nosit kazdy den neco jineho, tak proc? Nejake specielne upravene obleceni? To mel- aby bylo co nejlehci a nejprijemnejsi na tele, ale to neni p=roblem usit, ne? Zajimave. To pak vypada jak socka, ze ani nemel na to se oblect...
Co je lepsi? Vypadat jako socka nebo jako nafinteny panak? Freddie si nemohl vybrat, protoze pokazde by se nasel nejaky rypal, ktery by ho stejne pomluvil, takze je to vlastne jedno.
Ja ho nepomlouvam, chran "buh"... Ani to tak nebylo mysleno. Mne to proste zajima... Tohle me urazilo. Ale jak si vsimam, tak je dost lidi, kteri spise konzumuji, nez aby sami projevili zajem a snazili se ............... "dej mi"
Add 28: Zadna knizka, mam to sosnuty :o), to bylo rychlejsi, nez to hledat v knizce :o)
Taky to mam sosnute...
32 - Ja nerekla, ze ho pomlouvas. Ale spousta jinych lidi ano. Tim nemyslim nikoho z fora. Tady ho maji prece vsichni moc radi.:o)
36. | Works |
| 30.03. 2005 16:48 |
Ja myslim ze na obleceni nezalezi i kdyby po celej rok chodil v jednom a tom samem.
To je rozumny nazor.
Boze, kdo rika, ze na obleceni zalezi? Me jen zajima, proc nosil porad to same! Freddie patril mezi takove lidi, kteri takhle nikdy necinili... Jezis- to je zase uleeeet, ze Vazeni?
Treba se mu na "stará" kolena modra zalibila.:o) Mne se libi taky...
40. | Works |
| 30.03. 2005 18:48 |
38. Michal Ne nerozciluj se my chapeme jak si to myslel pohoda.
41. | Soňa |
| 31.03. 2005 12:30 |
Hlavně že mu to sekne:))
42. | Soňa |
| 31.03. 2005 13:06 |

Koukněte jak se tu Roger krásně směje!!:))
Jeziiiiis, tady vypada hrozneeeee :o)). Btw: na tomhle klipu meli fakt dobrej napad s tema lidickama ...jak tam zpivaji, to se me moooc libit :o))
42 - Roger to pravdepodobne prehnal s odbarvovacem.:oD Ale jinak je vazne roztomily.
Jedno z mých nejoblíbenejsích videí!!!
Rogera v tom klipu na zacatku drzi nejaka zenska. Ach, jak zarlim!!!:oD
Musím se dneska znovu na to podívat. Já jsem vzdycky závidela tomu klukovi, jak je tesne pred nimi. Je to hned na zacátku. Ale ze vypadali vsichni hrozne roztomile?
Jo, jak tam Freddie beha mezi tema rukama fanousku ...jako ten klip se jim proste fakt povedl :o)
49. | Soňa |
| 01.04. 2005 13:23 |
Ten klip je takovej upřímnej a přátelskej..odpovídá textu písně...
Vsak tu pisnicku taky slozi Deaky.:o) Ten skladal same "kamaradske" a vesele pisnicky. Az na par vyjimek.

Queen - The Miracle
Co ríkáte týhle?
Hezká, ač už tu Freddie nevypadá moc valně... Zrovna teď ji mám na kalendáři Queen pro duben 2005 :-))
Písnicku Friends will be friends slozil John spolecne s Freddiem.
Vsimnete si hlavne Briana, jak se tak nevine kouká. Neodolatelnej, ze jo?
To jo. Myslím,že zrovna přemýšlí jakej udělal suprovej Scandal:o))
BTW: u FWBF dělal hudbu Freddie a text John, aspoň co já vím.
Az na ty Rogerovi dzinsy OK :o)
Johnovi uz tehdy zacínali sedivet vlasy a to mu bylo 38.
58. | Soňa |
| 04.04. 2005 13:34 |
Zato Freddie pořád vypadal děsně mladě...např. Wembley..kdo by tam do něj řekl 40 let??Já jsem ho odhadovala tak na 28-32let..

A co teprve tadyhle... Vypadá to, že diskutuje o svých představách o muzice..
60. | Soňa |
| 04.04. 2005 14:01 |
To bude tak, to tak...s tímto nepočítejte..:o)
To je jako v metru na záchodě nebo kde...?
No proc ne, Freddie mel rad spolecnost :o)))
63. | Works |
| 04.04. 2005 23:15 |
Ta fotka je strasne osekana ma tam byt jeste nejakej chlapek a Mary a jeste nekdo tam je. Bude to asi v nejakym klubu nebo nekde podobne.
Teda já považuju za nejlepší Freddiho fotky ty někde z parku, jak je tam v tílku bílým a má na očích tmavý brejle... měla jsem ho takhle na plakátu nad postelí, bohužel se mi někam ztratil, jak se malovalo (asi mi ho někdo vyhodil :(()

to byl ale CHLAP!!!

a tady taky

a co teprve tady

hmmmmmmmmm

taky dobrá

a tahle taky

když už jsme byli u těch úsměvů...

a další...

jééééééééééé

a zatím moje poslední...
75. | Klára |
| 21.04. 2005 10:18 |
73,74 - ja ho miluju:)

a ještě jedna dobrá
77. | Soňa |
| 22.04. 2005 13:30 |
Prostě to jsou naši hoši:o)

no tak tady teda vypadá poněkud Travoltovsky

A to sú moje najkrajšie....len škoda tej kompresie, moc vľúdne ten výsledok nevyzerá, čo už s tým limitom 200kb....

...a ešte repete....

...ešte jeden pokus, ............no je to furt naprd... tak končím.
82. | duhac |
| 29.04. 2005 10:30 |
bulsara> co je naprd? Ved je to dobre. Mne sa to paci.
....naprd je ten rozdiel medzi skutočnosťou a výsledkom snahy to sem jebnúť aby to prešlo...veď každá fotka z tej koláže v originále má 1200kb...
...najmenej.
85. | duhac |
| 29.04. 2005 11:00 |
ale aj takto je to dobre, lepsie ako nic. a odpis mi na ten mail radsej.
já nejsem náročná, mně se to líbí...
Tak fotka od Sweety č.9, to je úplně první foto, na kterém se mi Brian líbí.

Dobrý záběr :)

Jaj, to je fajná fotka :-)
Hosani nasiii :o)
jo, NAŠI :-)

Tahle fotka Briana se mi moc líbí. Má výraz jak správný kytarista :-)
93. | Klára |
| 01.08. 2005 08:33 |
92: to je pěkná fotka:) výraz pěknej, vypadá ale jak párátko s kloboukem:)
No to je cylindr jesli dobre vidim...
95. | Klára |
| 01.08. 2005 10:25 |
94: ty si ale puntíčkář :) O tu pokrývku stejně moc nejde :)
To neni puntickareni. To nepoucuju. Ale jen sem nadsen ze to je cylindr. Ja mam posledni mesice takovou zvlastni uchylku na Slashe a jeho cylindr. A kdyz tady vidim Briana s Cylindrem, tak sslintam...
Briane, najez se :o)
Proč jsem tady asi tu fotku dávala:-) Taky mám úchylku na Slashovy cylindry..tak jsem prostě musela s tímdle najít i Briana :-)

Chachacha...podívejte se, kdo tady má hrob:-))))
100. | Klára |
| 01.08. 2005 16:20 |
99: No pěkný. Jen mi nějak uniká smysl zařazení téhle fotky do topicu "Ty nejkrásnější fotky"??? A je to špatně čitelný:)
stránky 1 [
2] [
3] [
4] [
5] [
6] [
7] [
8] [
9]