--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky 1 [2] [3]
|
Cheeky Lady: Sweet Roger | | 11.11. 2004 18:13 |

Tak tohle je jedna z mych oblibenych... Jenom by me zajimalo, co je to za zenskou.:-)
A omlouvam se za spatnou kvalitu.:-(
Nic no, chtela jsem sem dat obrazek, jako dukaz Rogerovch modrych oci, ale nechce se mi ulozit :o(

A co reknes na tohle?

Moniko, mas ten obrazek moc veliky, nepusti to vic jak 200kb.
Ta zenská na první fotce vypadá jako Debbie Harry z Blondie.
Ja vim, LG, podivala jsem se na velikost, pak jsem nasla jeste mensi, ale ten mi taky nesel. Tak dekuju, zes ho sem dal Ty ;o).
Tak ten obrazek zmensi Moniko, ne? :o)
Ty jo, a vis ze nevim jak? :o(
Vi, prave proto si z tebe dela srandu :-) Teda Michale, ze se nestydis :-)
lol, ted jsem uplne mimo... Ted nevim jak to Scully myslis :o? Kdyby vedela jak zmensit, tak ho sem da sama, ne? Teda ted fakt nevim- jsme totalne mimo laFku :o) A kdyztak jsem lama, no :o))
Ne, fakt nevim, ted jsem lama ja :o(
Ti poradim Moniko ;o)
Stale jsme ovsem nevyresili "problem", co se tyce Rogerovy barvy oci.:-)
Ten muj obrazek Ti nestaci? :o) Ma je proste modry, najdi si na netu jeho fotky, je jich hafo a podivej se :o))
Jenze na te me ma zase hnede oci. Zrejme si muzeme vybrat, na jake budeme mit zrovna naladu.:o)
To nejsou hnedy oci !! Fakt, podivej se na vic fotek
16. | Works |
| 12.11. 2004 21:42 |
A co treba modrý s nádechem zelené barvy ?
Lepsi nez hnedy :o)
Mno, ja mam nekdy i cervene oci- nevim cim by to mohlo byt- asi ze se nerad fotim :o/ :o)))))
Co takhle kompromis? Ma tam dozajista vsechny barvy, ale stejne mu to na sex-appealu neubira, spise naopak.:o)
Oki, tak kompromis, ale bez te hnede :o))))
Normalni modrohnedy oci a je po problemu.
Skvele vyreseny kompromis. Jenom nevim, jestli s nim budou vsichni souhlasit, ze, Moni?:o)

Myslím, ľe tato fotka můľe ukončit dohady o barvě Rogerových očí :-)
24. | Works |
| 13.11. 2004 22:19 |
Takľe modrý s nádechem zelené barvy.
Boze, jak tvrda je realita...
S tou hnedou proste souhlasit nemuzu :o)) Jedine tak s modrosedou :o))
Pripoustim, ze nema zcela hnede oci, ale nejaky naznak tam prece jenom je.
mno, nez k te modre ma spise hneda blize k te cerne panence :o)))
Ja porad nechapu, kde tu hnedou berete :o))To je jako kdybych vam rikala, ze Freddie mel oci tmavezeleny :o))
30. | Works |
| 14.11. 2004 15:22 |
Já vám říkám ľe ta moje barva je na 100% správně :) a to beze srandy.
To Works: Beru to naprosto vazne. Vzdyt i nase tema je velice vazne.:o) Jenze si stejne nemuzu pomoct. Roger ma podle me jak hnedozelene, tak modrozelene, modre ci hnede oci. Proste takovy maly sladky chameleon.
32. | Works |
| 14.11. 2004 16:06 |
:)

Neodpustim si malou prohibici.:o) Roger tady vypada naprosto k sezrani a zda se mi, ze mu vlasy ladi s barvou oci.;o)
Zase modra :o))) ....a modra je dobra :o))
No, tak jak to sleduju, nejsem jediná, kdo v tom nemá jasno:-) Roger je ale slaďoučkej a» tak nebo tak:o)))
Stejně bych se ale přiklonila spíą k té hnědé...:-D
To Sweety: Zrejme si budes stat na tomto nazoru sama... Spolecne se mnou.:o)
Mam Rogerovych fotek snad pres 2000, takze stopro modra :o)), ale uz to nebudu psat dokola :o)))
38. | Works |
| 16.11. 2004 18:54 |
To se ti tolik Roger líbí ? :)
To je tady o me uz znamy - jo, mooooc :o))
Myslim, ze je tady takovych pripadu povice. Predevsim v divci casti navstevniku tohoto webu. Nebo se snad i nekterym panum Roger zamlouva?:o)
Urcite Mr.Bad Guyovi :o))
hehehehehe- jj :o))
(sorry for spam)
43. | Works |
| 17.11. 2004 12:06 |
Mr.Bad Guyovi ?? Opravdu nebo si z něj děláte legraci :)
Nedelame, to bysme si nikdy nedovolili :o)). Az sem zase dorazi, tak ti to vysvetli sam :o)
Hm, to by me docela zajimalo.:o)
hehehehehehe jj- nechme to na nem...
To Monika: S počtem fotek Rogera na tom budeme podobně:-) Je prostě k seľrání...:o)
Jojo, pristi rok v Londyne ho potkam a sezeru ho, ze z neho nezbyde pro nikoho ani kousicek :o))
Kdyz vidim tu fotku v prispevku c.23 tak ti nemuzu poprat nic jineho nez dobrou chut ;-)
Pockam si, az nebude tak spocenej :o)) ...ale kdyz se tak divam na jeho pusu, tak aby nesnedl on me :o))
To Monika: A nechtěla bys mi ho přece jenom kousíček nechat?:-) Ale je pravda, ľe kdybych se k němu dostala první, asi by taky nic nezbylo:o)
Mas narok na podrazku od boty :o))

Roger se svou manľelkou Dominikou (stále je s ní ľenatý, ačkoliv uľ řadu let ľije s Debbie)

Jak krasna polovina Queen!
Ja bych teda rekl, ze s Debbie uz naopak radu let nezije.
To opravdu netusim, jestli jeste zije s Debbie. Jednou jsem sice zaslechla, ze od ni odesel, ale nevim jestli tomu muzu verit. Kdo by to taky rekl, ze Roger bude mit 5 deti, kdyz za dob Queen mel pouze dve. Asi se rozhodl dohonit Johna! Jeste jedno dite a podari se mu to.
Oni spolu porad nejak vychazi, ale spolu neziji... ja nevim... uz tak mozna 3 roky?
A ma ted Roger nejakou pritelkyni? Nevite nekdo? Nemyslim, ze by na stara kolena chtel zit sam...:o)
Mohl by se vratit k Dominice, kdyz je s ni zenatej. Ale to se urcite nestane.

Roger rulez...

Co to je???

Co ted?

... Brian :o)

nj, tady Rog vypada celkem normalne :o)

Jee- to jsem se lekl :o))
66. | Willl |
| 02.03. 2005 15:03 |
Michale - to jsou fotky ze kdy?

A posledni... To jen tak pro predstavu- se mi dostal do ruky zaznam z ZDF, kdyz byli v prosinci Queen ve Wetten Dass- udelal jsme par fotek- skoda ze tam neni nejaky lepsi zaber... Ale aspon pro predstavu a pro rogerfilky par fotek :o))
BTW: Myslim, ze Queen si tu show dokazi udelat... Takze po shlednuti tohoto se moc tesi mna TOUR :o)) Tohle byl dovarek, ale nabudilo me to.
Jo, ve Wetten Dass meli sice malo casu, ale rozjeli to tam pekne. A jak pak Gottschalk roztleskal znovu divaky na WWRY bylo taky dost dobry ...az na to jeho zpivani :o)))
Míšo, Míšo... Tos mě musel tak vyděsit?:o) Pardon, to mě musel Roger tak vyděsit???:oD
to Sweety: Nahodou, neni to tak zle. Jeste pred par dny (konkretne v sobotu) jsi nemohla vyzit z toho, jak byl v T-music roztomily a krasny.:o) I kdyz Brian porad vypada lepe, tedy kdyz si na sebe nevezme ten priserny fialovy oblek. Vsadim se, ze mu ho vybirala Anita.:oD
To Shrink: Trochu kritiky nikdy nezaskodi:oD
to Sweety: Ze to rikas zrovna ty.:o)
No jo, fialovy oblek je fakt priserny, ale myslim, ze na jeho kvetovanou dlouhou vestu (nebo co to bylo), ve ktere sel na predavani MTV Awards 1992, nic nema. To byl vrchol totalniho nevkusu.
Nekdy mam pocit, ze Brian snad hrabe obleceni z popelnice. Roger se alespon umi obleknout a docela slusne maskuje sve... nedokonale telo.:o) I kdyz by si mel davat pozor na svetle kosile. Moc kontrastuji s jeho cervenym oblicejem.
S tim souhlasim. I kdyz ta splyvava kosile prilis nemaskuje jeho pandero. Mozna i Roger by mel malinko obmenit satnik (i kdyz proti Brianovi je porad elegan).
Myslim, ze pandero nejde zamaskovat vubec nicim. Zvlaste kdyz hrozive vycniva dopredu, coz zatim neni pripad ani Briana a ani Rogera. Jsou v norme.:o) Roger si pravdepodobne uz satnik obmenovat nebude. Mozna tak s oblekem do rakve trosku zaexperimentuje.
To Shrink and Scully: Rýpalové!!!:oD
To Shrink only: Jo, žárlivost je mrcha, co?;oD
to Sweety: Kdo tady zarli? Ja pouze konstatuji, ze Roger uz neni takova klasa jako zamlada, coz by me melo zrejme tesit. Kupodivu je tomu prave naopak. Kdyz byl mlady, byl krasny. Ted mu mozna ani neuvidm do obliceje pres to jeho bricho.
Neni zas tak tlustej- to bys mu krivdil, rekl bych spis- oplacanej :o)
Lepsi nez vyschlej starej paprda, ne? :o)))
to Michal: Mozna ses preklepl, ale u krivdil ti chybi jeste A.
No dobre, na dedka je to dost slusne. Doufam, ze jsem svym nazorem jiste damy nepobourila.
Jak rika Cartman ze Southparku - "nejsem tlusty, jenom dobre staveny" :-)
Tuhle frazi miluju. Tlusti lide si diky ni pak nepripadaji tlusti.:oD
To Shrink: To vis, zes me pobouřila! :oD
Lepsi je veta, kterou rekla Helena Ruzickova: Ja nejsem tlusta, ja jsem jenom na svou vahu malo vyrostla, mela bych merit 7 metru :o)))
To Shrink: Zapomnel, i kdyz se musim priznat, ze ne omylem :o| ;o) Prominte, slecno ;o)
to Michal: Nic se nedeje. Uz jsem si zvykla, ze si me vsichni pletou s chlapem.:o)
Tak vis jak- mas holt "divny" nick ;o)
90. | alexK |
| 06.03. 2005 22:37 |
K 86: také říkávala: "Nejsem tlustá, jsem jen prostorově výrazná!":-)
Navnada pro Alexe: :-) "'Vasquezova, uz si te nekdo nekdy spletl s chlapem?' 'Ne a tebe'?"

A neco pro fanynky Rogera - povedene foto z Electric Fire tour (Truro 18.3.1999).
93. | alexK |
| 07.03. 2005 14:20 |
91: Alien2 - super trouper!!:-)
Návnada pro Scullyho::-) "No blood - no Dallas!"
to Michal: Divny nick nebo neco jineho divneho?:o)
Jestli myslis tim "neco jineho" to co ja, tak to mi divne neprijde, naopak ;o) Myslel jsem nick :o)))
To Michal: Tak to jsme rády;oD
Ma nejdrazsi me predbehla.:oD

............
Maly sladky Rogik...
Shrink - to uz zavani pedofilii ;-)