--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky 1
|
Scandal: Queen na Dunaji - Československo´86 | | 28.01. 2013 23:57 |

Alzbetin most v Komarne - spojuje madarske mesto Komarom, u ktereho Queen zastavili v r. 1986 pri sve ceste hydrofilem po Dunaji do Budapesti.
Bila tripatrova budova v pozadi je tehdejsi celnice, pred ni je konstrukce mola, kde lod zastavila a John se vyfotil s cestovnim pasem v ruce.
Příspěvek naposledy editován 30.01. 2013 00:22

Hydrofil u madarskeho brehu (Komarom), v pozadi Alzbetin most, venku uplne vpravo ceskoslovenske uzemi - je videt kousek Komarna (oblast se ma jmenovat Platanova alej). Vice o obou prispevcich zde:
queen.musichall.cz od prispevku c.23
Jinak tuhle fotku s Rogerem najdete v knizce Queen A Magic Tour.
Příspěvek naposledy editován 30.01. 2013 00:23

Freddie a spol. uvnitr plavidla....foto z netu.

Stranka 68 z knizky Queen A Magic Tour s Johnem drzicim v ruce pas na madarskem brehu Dunaje, v pozadi vlevo stozary pristavnich jerabu v (Cesko)slovenskem Komarne.

Uvnitr lodi.

safra, most je to pěkný, škoda, že jsem to netušil, když jsem tudy jel :(( :))
Příspěvek naposledy editován 04.02. 2013 01:06

.
Příspěvek naposledy editován 04.02. 2013 01:06

.
Příspěvek naposledy editován 04.02. 2013 01:08

.

. bílá budova, možná ale vedlejší....
Zdenek.r: Kdy jsi tam projizdel? V tomto roce maji kvuli nizke nosnosti mostu a odkloneni dopravy z centra stavet most uplne novy.
10. jeli jsme tudy v srpnu 2007, vraceli jsme se hadrákama z cesty do Rumunského Banátu. fakt hezký most už na první pohled
Po mostě sem jel snad 50x,ale nikdy by mě nenapadlo že to je slavnostní most...Kdybych to věděl,tak se tam asi udělám...
12: ...ses mel udelat tam na tom blizkem molu a s pasem v ruce jak Deacon :-)
pas nemám
14: ...tak by stacilo i s obcankou :-)

UK / SK aktualne: Po skandalnim oznaceni Rogerovy kariery slovenskym fanouskem Bulsarou za odpad, se Taylor okamzite vypravil do zeme pod Tatrami. Odveta byla okamzita a razna, Taylor prebalil Bulsarovi jeho zenu (viz foto).
Dobrej text Scandale;) tak snad budes takhle perlit v sobotu;)A propo-zajalo by mne,kolik Toho musel Roger vypit,aby mel pro foceni tak happy vyraz..
Příspěvek naposledy editován 21.11. 2013 16:13
17: V sobotu bohuzel v Praze moc nepoperlim, budu u tatika na jizni Morave, bourame stodolu :-) (prelozeno: chlast, stodola dole, chlast, srovnani cihel, chlast, chlast, chlast... :-)
Jinak...jakto ze to nikdo nepoznal - na fotce je fanousek-dvojnik.
stránky 1