--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky [1] [2] 3 [4]
|
Mirek R.: QUEEN + Paul RODGERS - Praha 31.10.2008 | | 02.11. 2008 17:10 |

Na plac se dostávám až v 19:45, ale místa pod pódiem je ještě dostatek, ani hala není ještě zaplněna ...
Příspěvek naposledy editován 08.10. 2010 15:11
200: No jo, no - to není, jak Ti borci, co s sebou vedle kamery propašují taky stativ, že? :-)
Příspěvek naposledy editován 09.11. 2008 17:24
201. No :-) Akorat minule (Rotterdam) byl moc napadnej, tak to manik filmoval prave oprenej rukou o pritelkyni.
202. no hlavně že držela :o))
Já jsem to zkusil poťukat jen na jednoho maďara při ... love my car, ať mi uhne a stačilo, neuhnul. No to je daň za to, že jde člověk sám na koncert. Ale zase sem byl "svobodnější v čase". A chybí více drzosti.
Ale po stresu, kdy jsem s foťákem za rámy přecejen prošel, přišel druhý, že nic nesmí na plochu. Tak jsem to rval do příruční mini brašny, kterou jsem prozíravo vzal na drobnosti, a kdo by pak nebyl rád že? A tak jsem přecejen vcelku rád za každý snímek, i když dnes už říkám, že kvalita není nejlepší a video mohlo být lepší, a vůbec.
Jednoduše s jídlem roste chuť, že, tak dnes si rvu vlasy mírnou nespokojeností.
Ale před koncertem jsem vůbec nedoufal. Je potřeba zvedat si cíle a nároky, tak snad příště a lépe :o)
Příspěvek naposledy editován 09.11. 2008 18:59
203. To jo, to vona pridrzi, kdyz je treba :-)))
S tim Madarem se neda nic delat, zase tezko muzes nekoho nutit, aby uhybal nebo se shybal, aby nekdo jiny neco natocil. Ja taky muzu vyletet z kuze, kdyz tam nejaka krava jeci kazdejch dvacet vterin, ale neda se nic delat.
203.Docela by mě zajímalo na koho s Maďarů jsi ťukal :o)))
Tak já zase měla problém s Polákama a jejich vlajkou,,to byla taky síla.
205: Kdyz uz jsi u te vlajky. Vcera jsem na chvilku mrkla na Tribute koncert a nechapu lidi, kteri stoji za tou obr vlajkou ... To bych asi fakt zesedivela.
Jinak, priste se nabizim, ze pronesu cokoliv :oD
199. zdenku ono by to šlo zezhrora z prvniho patra, sednout do prvni rady a pridelat to na ochoz a prikrejt bundou...kdyby se sem jeste vratili sel bych do toho...nejprve si treba pri hokeji omrknout vhodne mistecko...vyrobit nejakej malej drzacek z umely hmoty co projde detektorem a pak uz jenom tocit...sem uz jednou nahore sedel pri Guns n Roses a bylo to dobry...chce to jenom kvalitni zaznamovi zarizeni... a to nemam
Příspěvek naposledy editován 10.11. 2008 16:13
najlepsie su hlavne tie s detailnym zaberom na Brianove botasky

Posilam par zaberu ze sektoru 101 :-)

Brianuv nastup...

solicko

trocha svetel

"tricetdevitka"

opet trocha svetel...

I´m in love with my car...

I´m in love with my car... 2

I´m in love with my car... 3

A kind of magic?

Bad company

stale jeste Paul u klaviru...

Last horizon

Last horizon a "koule"

Radio Ga Ga

Crazy little thing...

Crazy little thing... 2

Crazy little thing... 3

The show must go on...

The show must go on... 2

BohRhap...

"...Nothing really matters..."

"...Any way the wind blows...."

Hoši děkujem!

Co tam na te zemi vseci hledaji??? :-)
pb: Skvělé fotky!!!
Pekne kousky, to mel nekdo v gatich asi dost mista :)
Mooc pekny! Ta posledni - to je na pany strasnej pohled :oDDD
234. á kdo by řekl, že se nám pokloní sami Queeni :o)
a jinak pěkné pěkné!
Příspěvek naposledy editován 10.11. 2008 23:10
Od všech moc hezké fotky - díky!
234. A Brianovi ten příčesek ne a ne spadnout :-D
pb: Canon A720 - dobra volba :-) U techhle Canonu mi chybi jen vetsi zoom, diky kteremu by pak clovek mohl pekne zazoomovat na svetla a nemusel zvysovat ISO (viz Mirkovo vyborne zazoomovane fotky).
236. Tak tohohle Canona pronest opravdu neni problem, ja ho pronesl taky :-) Neni vubec velky.
205. no podle řeči před koncertem bych řekl, že byl, teda slyšel jsem mluvit jen dvě děvčice, co byly s ním. Kdyby si vyměnili místa, měl bych hned několik příjemných pohledů, ale takto, on hodil jen protivnou grimasu a vrátil se do své polohy. A přitom uhnout kousek, to by mu nic neudělalo, viděl by on i já i jeho společnice. no příště se mu vyhnu obloukem. Asi dám na youtube to video, ať se pěkně vidí, jak neuhýbá :o)
206. Ok, beru, příště bych chtěl protáhnout stativ a pro jistotu i můj "mini" foťák :)))
207. No to je na delší bádání, nevím a navíc, to by se nu pak špatně zoomovalo.
242. | Jura |
| 11.11. 2008 01:30 |
Taky se přidávám s díky všem za parádní fotodokumentaci.
234: Co to ten Spike drží v zubech? :-)
pb: nemáš nějakou fotku protilehlých tribun za plného osvětlení? Že bych se případně poznal ;-).

210. - 234. Pre mňa doposiaľ najlepšie fotky z Prahy (nech sa ostatní neurazia) ... toto keď vidím, padám do kolien z celej tej show. Verím, nebyť Liborovho limitu "200", že by si nám doprial viac KB ... Priestor - priestor - priestor ... zoom zabíja atmosféru ... Vďaka!
Táto ukradnutá zo včerajška je tiež atmosfericky pekná - to by bol plagát ...
Příspěvek naposledy editován 11.11. 2008 07:39
236: v gatich uz zadne misto nezbylo :-)
240: Koupil jsme ho pred pul rokem pritelkyni k narozkam, protoze jsme tusil, ze ho budu v rijnu potrebovat do Prahy :-)
242: urcite tam nejaka bude, vecer pridam. Ale mam obavy, ze pri zvetseni fotky z tebe bude jeden maximalne dva pixely :-) Hold 200 kB neni moc...
243: diky za pochvalu :-) V roce 2005 jsem si netroufl s fotakem, letos jsem byl odhodlanej projit za kazdou cenu. Chtel jsem si uchovat ten jedinecnej zazitek...
Příspěvek naposledy editován 11.11. 2008 08:22
244. "letos jsem byl odhodlanej projit za kazdou cenu" ... ježiši nebol si sám, akurát niektorí v gatiach takmer preniesli niečo iné ... a čo pôvodne chceli to ...
Vidím, že máme rovnaký foťák, aspoň môžem snívať o tom, akoby vyzerali moje zábery z náprotivnej strany (sektor 112)...
Příspěvek naposledy editován 11.11. 2008 08:28
200kb je nutnost, ale kdokoli z panu fotografu mne muze kontaktovat a fotky v originale muzu umistit samostatne.
Skládám poklonu všem za tyhle krásný fotečky.Musela to být pro vás fakt makačka :o)
A pokuď by se pánům fotografům chtělo zároveň připomínám kontakt na fanclub.
redakce@fcqueen.cz
246. pb - LG do toho hoši ... please
Kdyz chvili vydrzite... neco pro Vas budu mit :)
245. Zkousel jsem s A710 fotit z tribuny a nebylo to dobre. Chybi tam ten delsi zoom, v dusledku cehoz to musis brat treba na ISO800 a v kombinaci s tim 6x zoomem to neni dobra kvalita. Samozrejme svetelnou show zachytis dobre, ale jinak nic extra. Z blizkosti je to jina liga, samozrejme.
250. Tak už len zostáva veriť, že všetci tí "vyvolení" prejavia trošku charity v sebe a urobia dáke pictures-repete tuná na fóre .... (toto sa netýka akády - ten už svoju žičlivosť prejavil v dostatočnej miere).
247. už se stalo, doufám že nosič poštou dorazí.
Já fotila na mobil, ale nevím, jak to bude vypadat. Nemůžu nějak sehnat Nokia PC Suite...no až to seženu, tak pošlu, myslím, že se tam taky něco vybere.:-)
242: Jo, ty Paulovy kalhoty vypadaji fakt dobre :oD
254: Cedo mas v prislusenstvi a mini usb sezenes vsude.
Já ho právě nedostala, dostala jsem bluetooth od kamaráda a CD jsem k němu nedostala, takže je to trochu problém...no zkusím ho někde vyhrabat!
Nokia PC Suite by normalne melo byt free... byl bych prisahal, ze jsem si normalne stahnul instalacky z netu.
Kdybys náhodou našel kde, pošli mi prosím odkaz. dík
Ještě mi bylo řečeno, že mi ten Nokia Suite nebude makat bez servise packu...víte o tom něco, tomu teda fakt nerozumím...:-(
Tak nokia suite jsem našla, jsem zvědavá, už ho stahuju.
Kdyztak Service pack (2 nebo 3) by mely jit stahnout normalne pres Windows Update web (odkaz je ve Start menu).
teď si pouštím nějaký živák z r. 76, nemůžu si pomoct. Na příštím tour, nebo prostě jednou na tom úplně posledním :o))), by mohli secvičit, oprášit staré palby, např. Doing All right, nebo White Queen. Roger by to dal, nebo s Freddiem ze záznamu. Prostě oprášit stará "oratoria" :o)
262: Meli by se od Queen odprostit a ne zacit hrat starsi a starsi flaky ... ne, ze bych byla proti ...
tak to urcite i taky, jsem za novou tvorbu
Tak White Queen mám hodně rád...
Kdyby byla další tour(a já v to věřím) tak by mohli trochu pozměnit písně které Freddie zpívá, např. místo Bohemian Rhapsody Innuendo(nebo March Of The Black Queen) a místo Bijou stejně dojímavou Don't Try So Hard
(sorry za offtopic)
Příspěvek naposledy editován 11.11. 2008 18:59
266. | Ptr |
| 11.11. 2008 19:02 |

Aneb jak se z hnusnýho plakátu rychle stane hezkej... :)
Kdyz uz jsme u plakatu, nema nekdo prebytecnej plakat z Prahy? :-)
268. | Ptr |
| 11.11. 2008 19:15 |
pb:
Mohl bych pls poprosit o fotky 210, 213 a 220 ve fullsize???
maoce@seznam.cz, moc moc dík!
266. njn, nemachruj :)))
267. taky bych si jeden vzal, minulý vlastním též :))
265. Bijou myslím zazněla kvůli kytaře :)
268. Pripájam sa (všetkých 25)- Libor nám tu promptne vytvoril na to podmienky, škoda nevyužiť ... potešiť ...
266: Rogerův podpis je pěknej, škoda že Dannyho a Paulův jsou takový čmáranice...
270: Behem tydne to naposilam. Pridam i dalsi ulovky...
267 Když už jsme u toho, vyslyšel jsi mou vídeňskou prosbu, nebo jste stihli odjet dřív, než jsem ji sem napsal? :-)
273. Vim, ze jsem nejakou prosbu cetl az po navratu z Vidne, akorat uz jsem od te doby i zapomnel, co to bylo :-)
272. Zlatý, neviem, čím sa ti odvďačím ... aspoň tam dám tú moju big čiernobielu čmáranicu Maya spred 24 rokov ...
267 + 269 Plakáty z Prahy by mohli mít v bazaru na Národní třídě v Praze. Zajdu se tam podívat.:-)
276. Mrkni na to, kdyztak udelame nejakou vymenu :)
277 Určitě.:-)
276.Nedávno ještě neměli a říkali,že mít nebudou.Taky bych brala kdyby si to rozmysleli
276. skvělé, děkuji!

přidám pár dalších foto postupně.
foto 24.
pro kompresi jsem tentokrát použil "flignu", způsob zmenšení přes odesílání souboru mailem, kdy se program dotáže, zda chci zmenšit velikost odesílaných souborů :)
Příspěvek naposledy editován 12.11. 2008 17:32

foto 25.

foto 26.

foto 27.

foto 28.

foto 29.

foto 30.

foto 31.

foto 32.

foto 33.

foto 34.

foto 35.