--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky 1
|
Mr.Scully: Londýn 05.09.2006 - fotečky | | 07.09. 2006 07:38 |

Všechny fotky jsou z mobilního telefonu, navíc jsem obvykle fotil sám sebe, proto omluvte jejich kvalitu :-) Ale na mobil to ujde, ne? :-)
Tady jsem s Brianem - asi dvě hodiny před muzikálem.

Přišel i Ben Elton, autor muzikálu.

Fotečka s Neilen Murraym, basistou v BM Bandu a ve WWRY.

Některé kostýmy opravdu stály za to - a takových nebylo málo! Párty jak má být.

Jim Beach byl jako obvykle v dobré náladě :-)

Rogerovo bicí rozložené na chodníku u backstage - mohli jsme mít činel na památku :-)

Dveře Garden Lodge jsou opět počmárané k nepoznání...

... a zhruba každé dvě hodiny odklízí květiny (pravděpodobně) správce domu.

Taky přidám pár fotek:
Brian v akci..

Brian v akci (omluvte prosím sníženou kvalitu)

Dominion

Znovu Garden Lodge

Brianův bývalý bárák..
13. | Kačka |
| 07.09. 2006 08:56 |
Fajné fotky, natož, že je to z mobilu, kvalita dobrá, nejlepší je 5 :oD

Freddieho dům, kde žil v 7O letech..

Rogerova bývalá ulice.

Earls Court
9. Tady na ty fotce je werdsay vysmatej jak po flasce Moet et Chandon.
17: Akorat to chci napsat, je tam natesenej jak cmelik :oDDD
19. | neeuQ |
| 07.09. 2006 12:45 |
Mr.Scully zveřejni svojí fotku v kostýmu!Jinak bezva fotečky jak Mr.Scully tak Breakthru (snížená kvalita na prvních dvou snímcích je zanedbatelná,stejně tam vypadá krásně).
Breakhru taky jsi měla nějaký kostým?Taky foto.
9: Co to je zase za fotku? :-)) Nachapu kam na to chodis... byl opilej, tak to byla celkem sranda. Hlavne ze nas s nim Karel natocil pred Dominion, to byla klika :-)
19 Kostým jsem neměla žádnej a ani jsem na tý fancy party nebyla. Někdo měl kostým už i v divadle během WWRY.
20 Nikam na ty fotky nechodím.:-)) Fotky od 8. do 16. jsem fotila já. Zejtra tam ještě přidám další dvě.
No docela vám to i závidim.
BTW: Koukám, že dneska už i mobili dokážou dělat ucházející fotky.
BTW2: Ten novej sestřih a bradka ti sluší. Vypadáš jak takovej boss:-)
No docela vám to i závidim.
BTW: Koukám, že dneska už i mobili dokážou dělat ucházející fotky.
BTW2: Ten novej sestřih a bradka ti sluší. Vypadáš jak takovej boss:-)
Náhodou moc podařená fota a na mobil nejsou špatný.
Já závistí zelenám,ale přeju vám to,taky bych chtěla něco podobnýho zažít.
19. Zadnou fotku ve sve buzerantske cepicce (nastesti) nemam :-)
21. Zadna fancy party nebyla - fancy dress byla jen soutez o nejlepsi kostym a vicemene probihala pred a v prubehu predstaveni. Pred Dominiem byl oficialni fotograf. Me teda vyfotil taky, ale jen tak aby se nereklo - nemel jsem sanci ani na devadesate misto. Velka konkurence :-)
22. A to jsem ty fotky jeste zmensoval - mam 2 Mpix, tohle je velka zmensenina.
No to docela koukám co dneska ty fotáky už dokážou...sem pořád tak tři roky pozadu:-)
25.Škoda,že takový foto nemáš.Bylo by zajímavý tě vidět v kostýmu,nějak si tě němůžu furt představit :o)
Breakthru: I tak dik, za peknou fotku s Brianem ;-) Uprimne je mi lito, ze s nim jeste zadnou nemas :-// Urcite si ji zaslouzis nejvic.
27. Ne, kostym nebyl. Proste jen kozena bunda (kterou nosim i normalne), tmave bryle (ktere taktez nosim), cerna kozena buzerantska capka se stribrnym retezem a takovej ten kozenej naramek s kovovyma ostnama. Jen abych zapadl, ne abych oslnoval :-)
V blizkosti Briana se smeju vzdycky, protoze podvedome vim, ze tohle je ten Buh co slozil The Show Must Go On. U me je to hudebne pred TSMGO a po nem.
SUPER FOTKY!! Gratulace všem, co mají společnou fotku s někým zajímavým. Byla na té WWRY akci také Freddieho máma a sestra?
Freddieho sestra ano, o matce nevim.
Breakthru: Verejne ti slibuju, ze pri dalsi prilezitosti pokud to bude mozny, tak te s Brianem vyfotim, nebo natocim. A hlavne te k nemu dotlacim, coz je zaklad.
Jinak to byla s Breakthru a Scullym fajn akce a tesim se na pristi ;-)
Jj, werdsay je dobrej hecovac :o)
Jo, ale to nestaci. Budu se snazit k nemu Breakthru primo dostat, jinak se te zas.... fotky nedocka do smrti...
33 Tak jo, beru tě za slovo. A na jakou vzdálenost mně k němu chceš dostat?:D Pak vyfotím já tebe, protože ty taky ještě nemáš pozovací fotku s Brianem.:-)
Nejpozději to vidím na květen 07 při 5. výročí WWRY v Londýně, to by tam taky mohlo bejt mín lidí než tedka. Ach jo, už aby to bylo.)
Breakthru - nesmis se na to tak upinat. Zas o moc nejde. Musis to brat tak, ze kdyz nebude spolecna fotka, tak aspon bude podpis; kdyz nebude podpis, tak aspon uvidis Briana; kdyz neuvidis Briana, tak aspon bude dobrej muzikal apod. Nesmis to brat jako "fotka nebo nic". Musis uzivat Londyna, i kdybys o Briana nemela ani zavadit.
No, to ja bych si toho Londyna uz fakt konecne rada uzila :o)

37 Taky jsem si ho pěkně užila a to i Briana, vždyt jsem byla pár centáků vedle něj a mám další autogram. Co by někteří fanoušci za to dali! Občas čtu např. forum Madonny a tam je tohle naprosto vyloučený.)) A už jsem tu psala, že jsem fakt spokojená. Jen jsem tedka reagovala na Werdsaye.Tím ach jo, už aby to bylo, jsem nemyslela fotku, ale další setkání s Brianem.:-) Já už jsem jak Sarah, co? :D:D:D
Ted sem dávám ještě poslední 2 fotky, kde jsem 1. den mýho pobytu v Londýně byla.
Tohle je St. Osmunds Church, kde se Brian před 30 lety ženil..

V tomhle domě má Brian byt, kde většinou přespává, když má nějaký londýnský akce. Příští rok budu v památkách pokračovat.
Ja tu anglickou architekturu proste ZERU ! :o))
Moc pekny, Scully!
stránky 1